Camping Zebra

Camping/Auberge Zebra is een kleine camping met een gemoedelijke sfeer. We hebben bewust voor een kleine camping gekozen zodat wij en ons personeel u kennen en naar persoonlijke wens kunnen helpen.
Het hele team zal zijn best doen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Maar, dat lukt niet zonder uw hulp. Onze enige regel is: RESPECT, respecteer aub met ons de camping, zijn personeel, de tuin, de decoraties, de dieren, het water, ons gescheiden afvalsysteem etc..
Ouzoud heeft een prachtige waterval op een kwartier loopafstand. Er is echter nog veel meer. Zo kan men naar de grotten en het 800 jaar oude dorp Tanaghmelt wandelen (beide beter met gids). Ook een wandeling naar de bron van de rivier is zeker de moeite waard. Onderweg beleeft U het leven van de Ouzoudiers. De vrouwen die de was doen in de rivier, de mannen die in hun groentetuin werken en kinderen op ezels om water en hout te halen.
We hopen dat u geniet bij Zebra en van Ouzoud. Mocht u vragen hebben....wij helpen u graag.
Wij wensen u een prettig verblijf in Ouzoud en bij Zebra.


example1 example2 example3 example4 example4 example1 example2 example3 example4 example4 example4 example4 example4 example4 example4 example4 example4 example4 example4 example4

GPS

De exacte locatie van Camping Zebra is:
Garmin: N 32.00.351 W 006.43.177
Google Maps: 32.005938 - 6.719545